Skrevet d. 20 maj 2014

Få mad leveret til festen i København

Skal du holde en større fest i København, kan det hurtigt blive en stor opgave, at skulle sørge for al mad selv. Heldigvis findes der forskellige måder, hvor du kan få andre til, at klare denne opgave.

Uanset hvilken type mad man ønsker, vil der med stor sandsynlighed, kunne findes en mulighed for at få leveret denne type mad, direkte til døren. Til større fester vælger de fleste en catering-løsning, som både kan levere forret, hovedret og dessert.

Om man ønsker dansk, italiensk, sushi eller noget helt fjerde gør for det meste ikke så meget. Medmindre du bor i en meget lille by, langt ude på landet, vil der typisk være en catering-leverandør, der kan levere lige præcis den type mad, du ønsker.

Som sagt, kan de fleste catering-virksomheder levere både forret, hovedret og dessert til din fest, men flere og flere begynder nu også, at kunne levere vin og andre drikkevarer. Det er populært at køre til grænsen efter drikkevarer, hvis man skal holde en stor fest, men flere vælger efterhånden den nemmere løsning, og bestiller drikkevarer ved catering-leverandøren samtidig med maden.

Det koster både benzin, og så tager det også ret lang tid, at køre til Tyskland. Tiden det tager at køre til Tyskland er selvfølgelig afhængig af hvor langt du bor fra landet, men bor du i København, er det altså en længere tur, som for det meste ikke kan betale sig.

Du skal købe rigtigt mange drikkevarer før det er en god forretning, når man sammenkobler det med benzinforbrug, prisen for at køre over broen, og så selvfølgelig al den tid du bruger på det, som du jo sagtens kunne bruge på alt muligt andet.

Er du en af dem, der tidligere har kørt til Tyskland efter drikkevarer, anbefaler vi, at du prøver at tjekke nogen af de forskellige catering-leverandører ud – Du vil sikkert blive positivt overrasket over deres priser.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *